čtvrtek 24. dubna 2008

Nahrazení ředitele Chomutovského zooparku

štve mě to, každým dnem víc a víc. Přichází a odchází to ve vlnách. Nevím proč paní primátorka v televizi rozhlašuje, jak proběhne úžasné výběrové řízení na post ředitele Podkrušnohorského zooparku jež bude mít tvrdé podmínky, jelikož takovou práci nemůže vykonávat každý a že je nutné, aby byl ten člověk vysokoškolsky vzdělaný v oboru a tak... Prosím, pročtěte si sami ono výběrové řízení... mám dojem, že každý druhý zootechnik s praxí a řidičákem, toto splňuje:

Požadujeme:

Vysokoškolské vzdělání nebo střední vzdělání s maturitní zkouškou a nejméně 3 roky praxe ve vedoucí funkci v organizaci s obdobným předmětem činnosti,
odborné znalosti činností vykonávaných organizací,
organizační, řídící a komunikační schopnosti ověřené praxí ve vedoucí funkci,
zodpovědnost, schopnost vysokého pracovního nasazení,
dobrá znalost práce s výpočetní technikou,
znalost zákona č. 250/2000 Sb,. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění,
bezúhonnost,
řidičský průkaz skupiny „B“.


Uchazeči dále předloží zpracovanou koncepci řízení organizace se zaměřením na efektivní a hospodárný výkon činnosti organizace.


Výhodou:

Reference od předchozích zaměstnavatelů,
aktivní znalost cizích jazyků,
odborná způsobilost podle § 6 odst. 2 zákona č. 162/2003 Sb., o zoologických zahradách v platném znění,
členství v asociaci zoologický zahrad.



Proto mi přijde, že drahé primátorce trochu teče do bot a když teda nebude zbytí, tak jednoho z těch, kteří splní, vytáhnou. Zoopark, který byl léta chloubou Chomutovska, pujde do zelí, ale paní primátorka bude mít aspoň dobrej pocit, že už je velká holka a dokáže už i odvolat ředitele příspěvkové organizace... No dobrej trénik.

Žádné komentáře: